El pròxim 30 de Setembre tindrà lloc a la comarca del Maresme la Challengue Barcelona Maresme, prova que es compon de 4,2Km de natació, 180Km de Bicicleta i 42Km  a peu, i amb 1500 inscrits. La nostre Adf conjuntament amb les ADF’s del Maresme i d’Altres d’arreu de Catalunya col·laborem el l’Organització de la prova com els d’arres anys, per mantenir la seguretat en la prova de bicicleta en tota la N-II de Calella a Montgat, que estarà tancada al transit durar prop de 12h.  Si hi ha Adf’s que volgueu participar amb nosaltres en aquet esdeveniment, contacteu amb la nostre oficina 937679154, email adfaltmaresme@gmail.com o via facebook.

1 comentari de

  • Ramon Torrents

    Companys, allà estarem amb 40 voluntaris/es de la Federació d’ADF Penedès-Garraf, animar-vos a fer el que feu i de seguir com sou ! Ens veiem el dia 30 !

    Ramon Torrents.

    Enviar

Deixa un comentari