Please return following links to the footer:
Designed by ee 4g, thanks to: http://cheaptomssale.co.uk/, sky3ds and hcg injections
Incendis primera setmana de Juny

Incendis primera setmana de Juny

Aquest passat cap de setmana hi ha hagut varis incendis forestals amb la participació de la nostre ADF.

El dia 1 de Juny, cap a les 19:30h, una dotació nostre conjuntament amb una del ADF Vallalta i  7 dotacions terrestres i 3 aereas dels Bombers de la Generalitat, vem intervenir el un foc forestal a Calella, concretament a la Carretera BV5126  a prop del antic abocador de Calella, on es van cremar 0.44Ha.

El dia 2 de Juny, va haver un altre incendi de matolls al costat de l’escola Salicru de Calella, una dotació nostre conjuntament amb 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat, van extiguir el foc que va cremar prop de 1Ha.

També el passat 2 de juny es va declarar un altre incendi a Sant Cebrià de Vallalta, on van participar 4 dotacions de ADF ( 3 de Vallalta, 1 Alt Maresme ) i l’activació de ADF Serra de Marina, conjuntament amb 14 dotacions dels Bombers de la Generalitat, el foc va cremar unes 4 Ha.

Incendi 1

Picture 1 of 6

Deixa un comentari