Incendis primera setmana de Juny

Aquest passat cap de setmana hi ha hagut varis incendis forestals amb la participació de la nostre ADF.

El dia 1 de Juny, cap a les 19:30h, una dotació nostre conjuntament amb una del ADF Vallalta i  7 dotacions terrestres i 3 aereas dels Bombers de la Generalitat, vem intervenir el un foc forestal a Calella, concretament a la Carretera BV5126  a prop del antic abocador de Calella, on es van cremar 0.44Ha.

El dia 2 de Juny, va haver un altre incendi de matolls al costat de l’escola Salicru de Calella, una dotació nostre conjuntament amb 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat, van extiguir el foc que va cremar prop de 1Ha.

També el passat 2 de juny es va declarar un altre incendi a Sant Cebrià de Vallalta, on van participar 4 dotacions de ADF ( 3 de Vallalta, 1 Alt Maresme ) i l’activació de ADF Serra de Marina, conjuntament amb 14 dotacions dels Bombers de la Generalitat, el foc va cremar unes 4 Ha.

[imagebrowser id=4]

Deixa un comentari