AVANÇAMENT DE LA PROHIBICIÓ D’ENCENDRE FOC

El Departament d’ Agricultura de la Generalitat de Catalunya avançarà la prohibició per fer foc a causa de l’ elevat risc d’ incendi; la manca de precipitacions dels últims mesos està causant que el risc d’ incendi es mantingui alt a gran part de Catalunya, com s’ ha pogut observar en incendis com el de Albiol, el d’ Ager, o el que s’ ha produït avui mateix a Les Avellanes i Santa Linya.

Així, tingueu en compte que en el període comprès entre la publicació al DOGC de l’ ordre, a principis de la setmana vinent, i el 14 de març de 2012 queda prohibit encendre cap tipus de foc, inclosa la utilització de fogons de gas, barbacoes de qualsevol mena o similar, en els terrenys forestals siguin o no poblats d’espècies arbòries i a la franja de 500 metres que els envolta a les comarques amb més risc d’incendi. També es prohibeix cremar rostolls, fer focs d’esbarjo, fer foc per a activitats relacionades amb l’ apicultura, llençar coets, globus, focs d’ artifici o altres artefactes que continguin foc, i la utilització de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Deixa un comentari