Please return following links to the footer:
Designed by ee 4g, thanks to: http://cheaptomssale.co.uk/, sky3ds and hcg injections
AVANÇAMENT DE LA PROHIBICIÓ D’ENCENDRE FOC

AVANÇAMENT DE LA PROHIBICIÓ D’ENCENDRE FOC

El Departament d’ Agricultura de la Generalitat de Catalunya avançarà la prohibició per fer foc a causa de l’ elevat risc d’ incendi; la manca de precipitacions dels últims mesos està causant que el risc d’ incendi es mantingui alt a gran part de Catalunya, com s’ ha pogut observar en incendis com el de Albiol, el d’ Ager, o el que s’ ha produït avui mateix a Les Avellanes i Santa Linya.

Així, tingueu en compte que en el període comprès entre la publicació al DOGC de l’ ordre, a principis de la setmana vinent, i el 14 de març de 2012 queda prohibit encendre cap tipus de foc, inclosa la utilització de fogons de gas, barbacoes de qualsevol mena o similar, en els terrenys forestals siguin o no poblats d’espècies arbòries i a la franja de 500 metres que els envolta a les comarques amb més risc d’incendi. També es prohibeix cremar rostolls, fer focs d’esbarjo, fer foc per a activitats relacionades amb l’ apicultura, llençar coets, globus, focs d’ artifici o altres artefactes que continguin foc, i la utilització de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Deixa un comentari