AVANÇAMENT DE LA PROHIBICIÓ D’ENCENDRE FOC

El Departament d’ Agricultura de la Generalitat de Catalunya avançarà la prohibició per fer foc a causa de l’ elevat risc d’ incendi; la manca de precipitacions dels últims mesos està causant que el risc d’ incendi es mantingui alt a gran part de Catalunya, com s’ ha pogut observar en incendis com el de Albiol, el d’ Ager, o el que s’ ha produït avui mateix a Les Avellanes i Santa Linya.

Així, tingueu en compte que en el període comprès entre la publicació al DOGC de l’ ordre, a principis de la setmana vinent, i el 14 de març de 2012 queda prohibit encendre cap tipus de foc, inclosa la utilització de fogons de gas, barbacoes de qualsevol mena o similar, en els terrenys forestals siguin o no poblats d’espècies arbòries i a la franja de 500 metres que els envolta a les comarques amb mé...

llegir més

NEVADAS FEBRER 2012

Activades per la Generalitat de Catalunya les ADF del Maresme i Vallès Oriental per risc alt de nevades, dins el Pla Neucat.  Així, prop de 250 voluntaris i 30 vehicles tot terreny estan disponibles per donar suport als cossos de seguretat i a les administracions per les incidències que pugui causar l’episodi de fred.

La nostre ADF esta activada en fase de pre-alerta per possibles nevades des de ahir a les 21h, per tal de donar suport en cas de incidències provocades per la neu amb 3 vehicles i 12 voluntaris

llegir més

Guia de Prevenció d’Incendis Forestals

Protegir el bosc és protegir-te a tu. Si vivim en un entorn forestal, hem d’aprendre a viure amb el perill d’incendi i actuar tenint en compte una sèrie de mesures per no posar en perill la nostra seguretat, la dels nostres habitatges, ni la del bosc. Aquest vídeo ha estat creat amb la intenció de reduir els incendis forestals.

llegir més