Estrenem nova pàgina!

Benvinguts a la nova pàgina web.

L’ ADF del Maresme es modernitza i hem fet canvis a la web per tenir més activitat a la xarxa. Esperem que us agradin.

-Tenim Xat directa amb l’ADF del maresme, tota pregunta, incidència o avis d’alguna cosa, podeu utilitzar-lo. Si no estem connectats o no contestem podeu estar tranquils, rebrem un correu amb el missatge.
-Estrenem pàgina de FACEBOOK. No us oblideu a donar el vostre suport :).
-Recordeu seguir-nos a TWITTER @adfaltmaresme, com més seguiment, més fàcil tindrem la comunicació.  També podeu informar de qualsevol incidència.
– Vols ser voluntari, tens un formulari on pots enviar-nos perquè et vols fer voluntari i algunes dades per si t’animes després que et responguem el perquè sigui més ràpid emplenar la sol·licitud.
-Vols av...

llegir més

IROMAN BARCELONA CALELLA

El proxim 5 d’Octubre tindrà lloc a la comarca del Maresme la primera Ironman Barcelona , amb sortida i arribada a Calella. Les ADF’s formaran part del dispositiu de coordinació de la cursa ciclista conjuntament amb els cossos de seguretat , que anirà de Calella a Montgat per la NII. Desprès de fer varies Callengue, aquesta serà la primera Iroman amb mes de 2.500 inscrits de tot el món. Aquet esdeveniment, es nolt important per nosaltres, ja que ens dona lloc a realitzar una practica de coordinació entre nosaltres i tots els diferents cossos de intervenen. Si alguna ADF de Catalunya esta interesada en participar en aquet esdeveniment podeu contactar amb nosaltres a traves de Faccebook abans del 10 de setembre del 2014

1234

llegir més

Una Gran Pèrdua

Aquest passat cap de setmana ens va deixa el nostre estimat Andreu Collet a l’edat de 82 anys, fundador de la nostra ADF i voluntari en actiu fins als seus darrers dies. Donem el nostre condol els familiars i amics. Et trobarem a faltar

llegir més

Prohibició de fer foc al bosc

Del 15 de març al 15 d’octubre no es pot fer foc als terrenys forestals sense autorització

El dissabte 15 de març comença la prohibició d’encendre foc en terrenys forestals, que es mantindrà fins al 15 d’octubre, amb l’objectiu de prevenir els incendis forestals. Des de ll’1 de gener, a Catalunya s’han registrat 69 incendis forestals que han cremat 35 hectàrees forestals.

Aquesta prohibició està recollida en el Decret 64/1995, que regula que en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta no es pot encendre foc sigui quina sigui la finalitat.

Especialment, no es poden cremar restes de poda i d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals, sense una autorització expressa ...

llegir més

Prohibit fer foc entre el 15 de març i el 15 d’octubre

Del 15 de març al 15 d’octubre està prohibit fer foc en els terrenys forestals i en la franja de 500 metres que els envolta

La prohibició afecta a les zones forestals poblades o no per espècies arbòries i els 500 metres que els envolta. Està prohibit fer foc per qualsevol activitat, sigui quina sigui la finalitat. Especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d’esbarjo. Queda exclosa de la prohibició, dintre de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d’obra amb mata-guspires. Tampoc es pot fer foc per activitats relacionades amb l’apicultura.

També està prohibit:

  • Llençar objectes encesos.
  • Abocar escombraries i r...
llegir més

Premis a les tasques de prevenció d’incendis a les millors ADF’s

Les ADF de Teià i Alt Maresme guanyen els Premis de prevenció d’incendis forestals de la Diputació de Barcelona

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de Teià i Alt Maresme han obtingut els premis de prevenció d’incendis forestals que cada any convoca la Diputació de Barcelona, i que aquest dissabte han estat lliurats pel president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, en una festa que ha aplegat més de 500 persones a Tordera. Enguany optaven als premis 18 candidatures.

El Premi Rossend Montané, a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 4.800 euros, ha estat per l’ADF Teià que actua sobre la totalitat del territori forestal d’aquest municipi. L’accèssit de 1.800 euros ha correspost a l’ADF de Sant Sadurní d’Anoia.

Pel que fa al premi Palestra a la ...

llegir més