IROMAN BARCELONA CALELLA

El proxim 5 d’Octubre tindrà lloc a la comarca del Maresme la primera Ironman Barcelona , amb sortida i arribada a Calella. Les ADF’s formaran part del dispositiu de coordinació de la cursa ciclista conjuntament amb els cossos de seguretat , que anirà de Calella a Montgat per la NII. Desprès de fer varies Callengue, aquesta serà la primera Iroman amb mes de 2.500 inscrits de tot el món. Aquet esdeveniment, es nolt important per nosaltres, ja que ens dona lloc a realitzar una practica de coordinació entre nosaltres i tots els diferents cossos de intervenen. Si alguna ADF de Catalunya esta interesada en participar en aquet esdeveniment podeu contactar amb nosaltres a traves de Faccebook abans del 10 de setembre del 2014

1234

llegir més

Una Gran Pèrdua

Aquest passat cap de setmana ens va deixa el nostre estimat Andreu Collet a l’edat de 82 anys, fundador de la nostra ADF i voluntari en actiu fins als seus darrers dies. Donem el nostre condol els familiars i amics. Et trobarem a faltar

llegir més

Prohibit fer foc entre el 15 de març i el 15 d’octubre

Del 15 de març al 15 d’octubre està prohibit fer foc en els terrenys forestals i en la franja de 500 metres que els envolta

La prohibició afecta a les zones forestals poblades o no per espècies arbòries i els 500 metres que els envolta. Està prohibit fer foc per qualsevol activitat, sigui quina sigui la finalitat. Especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d’esbarjo. Queda exclosa de la prohibició, dintre de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d’obra amb mata-guspires. Tampoc es pot fer foc per activitats relacionades amb l’apicultura.

També està prohibit:

  • Llençar objectes encesos.
  • Abocar escombraries i r...
llegir més

El pròxim 30 de Setembre tindrà lloc a la comarca del Maresme la Challengue Barcelona Maresme, prova que es compon de 4,2Km de natació, 180Km de Bicicleta i 42Km  a peu, i amb 1500 inscrits. La nostre Adf conjuntament amb les ADF’s del Maresme i d’Altres d’arreu de Catalunya col·laborem el l’Organització de la prova com els d’arres anys, per mantenir la seguretat en la prova de bicicleta en tota la N-II de Calella a Montgat, que estarà tancada al transit durar prop de 12h.  Si hi ha Adf’s que volgueu participar amb nosaltres en aquet esdeveniment, contacteu amb la nostre oficina 937679154, email adfaltmaresme@gmail.com o via facebook.

llegir més

Incendis primera setmana de Juny

Aquest passat cap de setmana hi ha hagut varis incendis forestals amb la participació de la nostre ADF.

El dia 1 de Juny, cap a les 19:30h, una dotació nostre conjuntament amb una del ADF Vallalta i  7 dotacions terrestres i 3 aereas dels Bombers de la Generalitat, vem intervenir el un foc forestal a Calella, concretament a la Carretera BV5126  a prop del antic abocador de Calella, on es van cremar 0.44Ha.

El dia 2 de Juny, va haver un altre incendi de matolls al costat de l’escola Salicru de Calella, una dotació nostre conjuntament amb 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat, van extiguir el foc que va cremar prop de 1Ha.

També el passat 2 de juny es va declarar un altre incendi a Sant Cebrià de Vallalta, on van participar 4 dotacions de ADF ( 3 de Vallalta, 1 Alt Maresme ) i l...

llegir més

INCENDIS

Aquest cap de setmana la nostre ADF ha intervingut en diferents incendis  del nostre territori.

El passat divendres dia 9, en un incendi a la població de Malgrat de Mar, que va cremar prop de 400m2 de canyes.

El passat dissabte dia 10, al incendi del baix Empordà, on es van cremar prop de 400 hectàrees.

També el passat dissabte, al terme de Pineda de Mar, prop de la Ermita de la Mare de Dèu de Gràcia, on es van cremar prop de 1Ha.

Es recomana a tothom durant aquest dies molta precaució en qualsevol entorn forestal donat el elevat risc d’Incendis, degut a la sequera i a les condicions climatològiques.

llegir més

13e EDICIÓ CARNAVAL ALT MARESME

Aquest passat dissabte es la celebrat la 13e edició del carnaval de Alt Maresme, amb un recorregut que va durar unes 3 hores i amb la participació de mes de 45 colles i grups, i que va omplir els carrers de Calella i Pineda al llarg de tots el recorregut. Us deixem un vídeo d’aquest carnaval.

llegir més

13e EDICIÓ CARNAVAL ALT MARESME

Demà , dia 25 de Febrer tindrà lloc als municipis de Calella i Pineda de Mar el 13e Carnaval de Alt Maresme, amb la participació de 28 comparses i 21 colles que desfilaran pels carrers de les dues poblacions. El començament serà des de Pineda(poble nou) cap a Calella a les 19h. La Nostra ADF vetllara per el bon desenvolupament en tot el recorregut.

Mes informació a http://www.carnavalaltmaresme.com/index.php

 

llegir més

AVANÇAMENT DE LA PROHIBICIÓ D’ENCENDRE FOC

El Departament d’ Agricultura de la Generalitat de Catalunya avançarà la prohibició per fer foc a causa de l’ elevat risc d’ incendi; la manca de precipitacions dels últims mesos està causant que el risc d’ incendi es mantingui alt a gran part de Catalunya, com s’ ha pogut observar en incendis com el de Albiol, el d’ Ager, o el que s’ ha produït avui mateix a Les Avellanes i Santa Linya.

Així, tingueu en compte que en el període comprès entre la publicació al DOGC de l’ ordre, a principis de la setmana vinent, i el 14 de març de 2012 queda prohibit encendre cap tipus de foc, inclosa la utilització de fogons de gas, barbacoes de qualsevol mena o similar, en els terrenys forestals siguin o no poblats d’espècies arbòries i a la franja de 500 metres que els envolta a les comarques amb mé...

llegir més

NEVADAS FEBRER 2012

Activades per la Generalitat de Catalunya les ADF del Maresme i Vallès Oriental per risc alt de nevades, dins el Pla Neucat.  Així, prop de 250 voluntaris i 30 vehicles tot terreny estan disponibles per donar suport als cossos de seguretat i a les administracions per les incidències que pugui causar l’episodi de fred.

La nostre ADF esta activada en fase de pre-alerta per possibles nevades des de ahir a les 21h, per tal de donar suport en cas de incidències provocades per la neu amb 3 vehicles i 12 voluntaris

llegir més